طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه و ساده یک دسر پرطرفدار

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : پنج شنبه 7 تير 1397
نظرات

طرز تهیه کرم کارامل

کرم کارامل ، دسر کرم کارامل ، کرم کارامل شکلاتی ، طرز تهیه کرم کارامل

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه کرم کارامل را برایتان آموزش دهیم. کرم کارامل یک دسر فرانسوی است که در ایران خیلی طرفدار پیدا کرده است و اگر فوت و فن تهیه کارامل را بلد باشید یک دسر بی نظیر است.

مواد لازم برای تهیه کرم کارامل
تخم مرغ 5 عدد
خامه پر چرب 300 میلی لیتر
شکر
1 پیمانه + یک چهارم پیمانه
شیر 1 پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه کرم کارامل

برای تهیه کرم کارمل ابتدا باید مشغول تهیه شربت روی کارامل شوید به این صورت که 1 پیمانه شکر را با 1 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید. قاشق را از داخل مواد بردارید و بگذارید برای 5 دقیقه جوش بخورد تا حسابی غلیظ شود.حالا مواد را از روی حرارت بردارید و آن را داخل ظرف یا قالبی که می خواهید کارامل تهیه کنید بریزید. قالب کارامل را کنار بگذارید.

خامه و شیر و وانیل را  در ظرفی با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا مواد به جوش بیایند بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و همراه با بقیه شکر انقدر هم بزنید تا کرم رنگ شود. حالا باید مواد خامه ای که درست کردید را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. مواد کارامل را داخل قالبی که شربت کارامل ریخته بودید بریزید.

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را پر از آب کنید و قالب کارامل را داخل سینی بگذارید. در فر را ببندید و بگذارید برای 30 دقیقه کارامل داخل فر بماند تا سفت شود.

بعد از این مدت قالب را از فر بیرون بیاورید و برای چند ساعت داخل یخچال بگذارید. برای در آوردن کارامل از قالب با یک چاقو دور کارامل را با احتیاط ببرید و آن را در یک بشقاب برگردانید.



تعداد بازدید از این مطلب: 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود